Un model singular, l’educació
més personalitzada

La solidesa de l’evolució continua

Un nou centre per completar un model singular sostingut per una consolidada trajectòria acadèmica i un enfocament obert a un món cada vegada més connectat. Un model que incorpora l'evolució continua com a part de la seva filosofia. Un progrés constant que es potenciarà amb els nous espais disponibles no únicament en el nou centre sinó també a l'actual.

Al llarg d’aquest any anirem revelant les novetats.

 

Un model centrat en els alumnes

Ara podrem elevar a la seva màxima expressió el nostre projecte, que té com a base una ràtio excepcional de 16 alumnes per grup i les metodologies més actuals. I, a més a més, mantenir l'esperit del centre: un entorn familiar, una atmosfera càlida i un contacte permanent amb la natura.

Tot això i el que encara ha de venir...

 

L'expansió del campus que ve

Nou campus d'avantguarda

Nou campus d'avantguarda per Y10-Y13 (3r d'ESO a 2° Batxillerat), els cursos claus per preparar l'accés a la universitat.

Aquest campus integrarà els nous espais docents amb el recent centre esportiu

 

Un centre de coneixement i aprenentatge

A més de les aules, es crearan nous espais especialitzats: auditori, sala d'art i exposicions, laboratoris així com sales d'estudi individuals o en grup pels alumnes de batxiller.

Un increïble centre de coneixement integrat en el seu entorn.

 

Nou centre, mateix esperit

El nou centre mantindrà l'essència Queen's: aules flexibles i en contacte amb la natura per totes les assignatures. Disposarà de múltiples àrees exteriors per treballar en equip, estudiar i relaxar-se.

La creació d'aquest espai permetrà transformar les instal·lacions, els usos i l'aprofitament de l'actual Queen's College.

 

Un centre esportiu recentment estrenat

Per a tots

Tots els estudiants poden gaudir ja d'un centre esportiu integrat a la natura

  • Camp de futbol 7 d'herba artificial
  • Piscina climatitzada
  • Sala multifuncional per a esport indoor i activitats fitness
  • Porxada coberta per activitats esportives i un circuit de carrera de 240 m
  • Pista exterior
  • Sala d'arts marcials o activitats de gimnàstica lleugera

 

 

Una piscina única

La piscina climatitzada és l'element més singular del centre esportiu. Tot en ella està pensat perquè els alumnes gaudeixin de l'experiència de nadar, amb una aigua tan natural que es reutilitza pel reg de les plantes del complex.

Disposa d'una zona específica per a l'ensenyança de natació als més petits i, també, permet activitats aquàtiques dirigides a alumnes més majors com salvament o waterpolo.

Veure més

 
Para más información o concertar una visita
Contacta con nosotros