Un Lloc Especial

El lloc en el qual les persones més importants de la teva vida passaran gran part de la seva, hauria de ser sempre especial. 


Créixer en un llogaret, obrir una porta i trobar-se en el bosc. Una comunitat en la qual a tots se'ns coneix i en la qual coneixem a tots. Aprendre, respectar, divertir-se i preparar-se per ser feliç. 


Saber que algú es preocupa per ells, per qui són i pel que seran. Perquè totes les persones són bones en alguna cosa, solament cal treballar per saber en quines i comptar amb tot el necessari perquè així sigui.


Experimentar en un laboratori d'última generació, investigar i descobrir en un jardí vertical, interactuar en classe amb pantalles digitals tàctils. 


Viure en anglès i aprendre espanyol, català, alemany i francès en un ambient internacional amb amics del món sencer. Una visió global en un entorn familiar.


Optar a el “Sisu”, un premi exclusiu del col·legi que reconeix l'esforç i l'excel·lència i tenir com a referents als alumnes més majors, capaços d'obtenir les millors notes d'Espanya i del món per assignatures i acabar en universitats com Oxford o Cambridge. 


Treballem dia a dia i any rere any perquè el Queen’s College segueixi sent aquest lloc especial.

Reconeixement internacional

To translate  and to complete 

Los alumnos del Queen’s College son evaluados por organismos internacionales tales como Cambridge International Examinations y Edexcel, que anualmente distinguen con premios a los mejores resultados. La siguiente tabla muestra los obtenidos por nuestros chicos y chicas a partir del 2008, cuando empezaron a entregar los premios. Cada uno de ellos nos llena de orgullo, especialemente al saber que, por estadística, deberíamos alcanzar 1 sólo premio cada 3 ó 4 años.

Otra opción:

Thanks to our excellent record of external examination results, the majority of our students proceed to higher education. Destinations are mainly in the UK and Spain, and include such prestigious universities as Cambridge, Oxford and the London School of Economics.

Premis dels cossos oficials d’examinació: Edexcel

2011

 • Un High Achiever Award (Premio a los Excelentes Resultados) por la nota más alta en España del International GCSE de Arte & Diseño
 • Un High Achiever Award (Premio a los Excelentes Resultados) por la nota más alta en España del (International) GCSE de Geografía

2010

 • Tres High Achiever Award (tres Premios ex-equo a los Excelentes Resultados) por la nota más alta en España del (International) GCSE de Alemán
 • Un High Achiever Award (Premio a los Excelentes Resultados) por la nota más alta en España del International GCSE de Arte & Diseño
 • Un High Achiever Award (Premio a los Excelentes Resultados) por la nota más alta en España del (International) GCE Advanced level de Matemáticas
 • Un High Achiever Award (Premio a los Excelentes Resultados) por la nota más alta del mundo del (International) GCE Advanced level de Alemán
 • Un High Achiever Award (Premio a los Excelentes Resultados) por la nota más alta en mundo del (International) GCE Advanced level de Química

2009

 • Un High Achiever Award (Premio a los Excelentes Resultados) por la nota más alta en España del International GCSE de Arte & Diseño
 • Un High Achiever Award (Premio a los Excelentes Resultados) por la nota más alta en España del International GCSE de ICT (informática y tecnologías de la información)  - no era CIE?
 • Un High Achiever Award (Premio a los Excelentes Resultados) por la nota más alta (en España) del International GCSE de Francés
 • Un High Achiever Award (Premio a los Excelentes Resultados) por la nota más alta en mundo del (International) GCE AS level de ICT (informática y tecnologías de la información) – no era CIE?

2008

 • Tres Awards for Outstanding Performance (Premios por el resultado excepcional en (International) GCSE de Alemán
 • Un Award for Outstanding Performance (Premio por el resultado excepcional) en (International) GCE  (A-level) de Español

2007

 • Premio Edexcel al mejor resultado de GCE (equivalente a selectividad) en España (Notas de A en A level de Química, de Matemáticas, Física, Español y Nota de A en el AS level de Biología y Matemáticas puras)

Avaluacions i exàmens

Les evaluacions es porten a terme no només per a informar als estudiants i als seus professors de la quantitat i qualitat del que hagin après, sinó també per a programar el futur aprenentatge.

En Primària, els professors de la classe , a través d’observacions minucioses dels treballs dels alumnes i de les preguntes fetes en classe, se n’adonen del que han après els nins i del que els falta per aprendre. Al llarg del curs se cerciora curosament que els treballs a realitzar compleixen els objectius del National Curriculum.

L’Avaluació en Educació Infantil es fa a través d’un conjunt informal d’observacions, coneguts com “Avaluació Bàsica”. En els Key Stages 1 i 2 l’avaluació té lloc amb regularitat al llarg de cada curs. Al maig de cada any es avalua el nivell de lectura de cada alumne. Als alumnes de Year 6 se’ls avalua formalment, al novembre i al maig, de les àrees essencials de Literatura y Aritmética (matemàtiques) a més de ciències i de temes transversals.

Aquestes avaluacions estan basades en els SATS (Tests d’Avaluació Normalitzats) del National Curriculum.

En Secundària, el treball dels estudiants s’avalua diàriament, a través de les observacions dels professors i de preguntes fetes en classe. El treball fet en classe i a casa és corregit, qualificat, i comentat amb l’alumne. Es fan controls freqüents, normalment al final de cada unitat de treball. Totes les notes obtingudes son arxivades de tal forma que els alumnes veuen, amb facilitat, el seu progrés. Al llarg del curs, els professors i els tutors animen als alumnes tant a posar-se objectius i com després treballar per a complir-los. Al final de cada any acadèmic, els alumnes s’examinen de totes les assignatures.

Exàmens oficials externs

Els estudiants de Year 9 a 13 (2n ESO a 2n Batxiller) se presentan a exàmens externs:

 • A final de Year 9, els exàmens Cambridge International Checkpoint de Llengua Anglesa , Matemàtiques i Ciències
 • A final de Year 10, Llengua Anglesa i Matemàtiques de GCSE – nivell elemental.
 • A final de Year 11, se examinen, d’aquestes mateixes assignatures de GCSE nivell estès, juntament a las assignatures restants.
 • A final de Year 12, els mòduls “AS” (avançat subsidiari) dels GCE, de les assignatures seleccionades .
 • i a finals de Year 13, els GCE de nivel “A” (A-level), de les assignatures seleccionades.

Els GCE són similars a un examen selectiu britànico a nivell nacional, y homologats según el sistema de Accès Directe a la selectivitat espanyola. Els GCSE  no tenen un equivalent a nivell de examen extern en el sistema espanyol, i són similars a un selectiu a final de secundària (4t ESO).

Notes d’exàmens externs

L’entrada a la universitat o en el mon laboral depen de molts de factors, essent el més important el de les qualificacions dels exàmens.

En el col·legi estam orgullosos de les notes obtingudes, que no només han anat augmentant qualitativamente any rera any, sinó també perquè han permès que els nostres alumnes aconsegueixin places a les universidades més prestigioses del mon.

Nota mitja de selectivitat : 8,6

Aquest darrer any els resultats han estat extraordinaris, amb una mitja de selectivitat de 8,6

Per entrar a les universitats espanyoles, normalment els alumnes fan la Selectivitat. En el cas dels col·legis britànics a Espanya, els alumnes tenen l’accés direct a les universitats espanyoles amb les notes de GCE A level. Se calcula una qualificació similar a la nota de selectivitat basada en las qualificacions de las assignatures de nivell avançat (A level) i avançat subsidiari (AS).

Els exàmens de GCSE es realitzen a final de Year 11 ( 4t d’ESO) i els resultats dels mateixos determinen si un estudiant pot accedir o no al Sixth Form (Batxillerat).

Els exàmens de GCE “AS”, es duen a terme al finalitzar Year 12 (1r Batxillerat) i determinen el contingut del programa per al darrer curs.

Els exàmens de nivell avançat, GCE A Level,es realitzen al final de Year 13 i determinen si el alumno puede seguir la carrera universitària escollida.

GCSE/IGCSE (4t ESO)

Les notes al finalitzar secundària han estat les següents:

Year 11 (4º ESO)
Pass rate92%
A*36%
A* & A65%
 A* - B83%

 

GCE (Batxillerat)

Els resultats dels exàmens oficials de l’any passat són els següents:

Year 12 (1º Bachiller)Year 13 (2º Bachiller)
Pass rate94%Pass rate100%
A35%A / A*49%
A / B54%A* / A / B79%
A - C69%A* - C87%
  Selectividad average8.6
  UCAS average179

Destinacions universitàries

La majoria dels alumnes de Batxiller continuen la seva formació a la universitat, principalment al Regne Unit i Espanya. Alguns d’ells han aconseguit entrar en les universitats més prestigioses del món en la seva matèria com són Cambridge, Oxford o London School of Economics. En els darrers cinc anys les destinacions universitàries i carreres triades inclouen:

Vermell - universitat en el Top5 a nivell mundial
Blau - universitat en el Top10 a nivell mundial, dins d’una rama específica (ciències, economía …)
 
Universitat Estudis
Bath Spa University Ciencias Medioambientales
Cardiff Metropolitan University (UWIC) Gestión de Empresas Internacionales
CEU San Pablo Universidad Arquitectura
City University, London Economía Financiera / Gestión de Empresa
Durham University Antropología / Ecomómicas
Edinburgh Napier University Marketing y Empresariales / Gestión de Eventos y Festivales
ESADE, Barcelona Derecho ADE / Administración de Empresas ADE
European Business School, London Negocios internacionales con Lenguas
Farnham College Bellas Artes
Goldsmiths, University of London) Sociología y ciencias políticas
ICADE, Madrid Derecho y Administración de Empresas
IE Segovia ADE y Psicologia / Empresariales / Administración y Psicología
Imperial College London Física Teórica / Ingeniería Mecánica
IQS, Ramón Llull, Barcelona ADE (Empresa y Gestión)
King’s College, University of London Gestión de Empresa / Matemáticas con Gestión y Finanzas / Ingeniería Mecánica
Kingston University Producción y Nueva Radiodifusión con Español / Criminología con Económicas
London School of Economics & Political Science, University of London Relaciones Internacionales e Historia
London South Bank University Inglés con Escritura creativa
Newcastle University Lengua Inglesa y Literatura
Nottingham Trent University Empresariales
Oxford University Química
Oxford Brookes University Biología Animal y Medio Ambiente / Bellas Artes / Gestión de Empresa
Middlesex University Dirección Internacional de Empresas y Mandarín
Queen Mary, University of London Inglés y Derecho Europeo
Ramón Llull (Blanquerna) Publicidad y Comunicación Audiovisual
Royal Holloway, University of London Finanzas y Empresariales
School of Oriental and African Studies, University of London Chino y Económicas
The Glasgow School of Art Diseño de Interiores
The University of Huddersfield Gestión de Transporte aéreo y logística
The University of Kent Económicas y Empresariales
The University of Manchester Ingeniería Aeronautica / Bioquímica
The University of Nottingham Gestión de Empresas con Chino
The University of Salford Música Popular y Grabación
The University of Sheffield Medicina
Trinity University, Texas Administración de Empresas
University College London, University of London Ecomómicas (Programa Internacional) / Ingeniería Química / Ingeniería Civil / Geofísica
Universidad Antonio de Lebrija European Business
Universidad de Barcelona ADE (Empresa y Gestión) / Bellas Artes
Universidad Illes Baleares Periodismo
Universidad Complutense de Madrid Historia del Arte e Historia Biología
Universidad Politécnica, Valencia Ingeniería
Universidad San Pablo Ceu Administración y Gestión de Empresas
Universidad San Pablo, Madrid Derecho con Relaciones Internacionales / Administración de Empresas y Turismo
Universitat Politécnica de Cataluña Arquitectura
University of Bath Ciencias Políticas y Relaciones Internacionales
University of Bedfordshire Dirección de Deportes
University of Bolton Psicología Forense y Criminología
University of Bristol Físicas
University of Cambridge Ingeniería / Ciencias Naturales
University of Chester Comunicación Audiovisual
University of Exeter Ingeniería Civil
University of Glasgow Derecho con Lengua Española
University of Leeds Lengua Española y Portuguesa / Ecomómicas con Alemán / Ciencias de la Comunicación
University of Loughborough Estudios Europeos
University of the West of Scotland Tecnología de Negocio
University of Southampton Ingeniería Naval / Ingeniería Mecánica
University of Sussex Arte Dramático y Lengua
University of Washington, Seattle Física
University of Westminster (London) Arquitectura
University of York Ciencias Políticas

Premi “Sisu”

El Sisu Award és el premi que concedeix el Queen’s College als alumnes del darrer curso de batxiller que se han destacat pel seu esforç i resultats. El premio es concedit per criteris objectius de notes, sense límit en el número d’alumnes que poden rebre-lo, es a dir, que ho aconsegueixen tots els que assoleixen l’objectiu establert.

El premi, apart del reconeixement públic, té una dotación económica, que és equivalent al 50% del valor de la escolaritat del darrer any en pagament anual (veure més abaix: Condicions d’entrega del Sisu Award).

L’origen del non del premi: ‘Sisu’, és un terme finès que se traduiria com, força de voluntat, determinació, perseverança i actuar racionalment en front de les adversitats. Sisu és un element de força interna i  de llarg plaç, no de coratge momentani.  Aquesta palabra no té una traducció exacta en cap idioma.

Creim que el concepte de SISU és especialment adequat per l’esperit del Queen’s College. És també un bon exemple per mostrar  que cada cultura és única i que cada llengua té els matisos.

Vídeo de presentació – castellà (2011)

Condicions d’entrega del Sisu Award

Aquest premio s’entrega als estudiants que atenen l’equivalent a 4 Notes d’ “A” als A-Levels de GCE i que han demostrat que les seves qualitats personals i acadèmiques les converteixen en uns excel·lents exemples a seguir per als estudiants més joves.

El premi du associat una dotació econòmica que correspon al reembossament de les quotes de Y13 tal como se especifica abaix:

 1. Reembossament del 10% de l’import de Y13, en el seu format de pagament anual, per un any d’estància al col·legi.
 2. Reembossament del 20% de l’import de Y13, en el seu format de pagament anual, per dos anys d’estància al col·legi.
 3. Reembossament del 30% de l’import de Y13, en el seu format de pagament anual, per tres anys d’estància al col·legi.
 4. Reembossament del 40% de l’import de Y13, en el seu format de pagament anual, per quatre anys d’estància al col·legi.
 5. Reembossament del 50% de l’import de Y13, en el seu formato de pagament anual, a aquells estudiants que han estat un mínim de 5 anys al col·legi.